Jaglanka z jagodami goji i wiórkami kokosowymi | lunchboxodkuchni.pl
Jaglanka z jagodami goji i wiórkami kokosowymi na mleku migdałowym
Mleko migdałowe dodaje jaglance delikatnego słodkawego posmaku, ale jednocześnie nie przytłacza jej. Jagody goji równoważą zarówno swoją kwaskowatością jak i pięknym kolorem.
Jaglanka z jagodami goji i wiórkami kokosowymi | lunchboxodkuchni.pl
Jaglanka z jagodami goji i wiórkami kokosowymi na mleku migdałowym
Mleko migdałowe dodaje jaglance delikatnego słodkawego posmaku, ale jednocześnie nie przytłacza jej. Jagody goji równoważą zarówno swoją kwaskowatością jak i pięknym kolorem.
Porcje Czas przygotowania
2 3min
Czas gotowania
5min
Porcje Czas przygotowania
2 3min
Czas gotowania
5min
Składniki
  • 10łyżek płatków jaglanych błyskawicznych
  • 4łyżki suszonych jagód goji
  • 4łyżeczki wiórków kokosowych
  • 2szklanki mleka migdałowego
Sposób przygotowania
  1. Do płatków dodaję jagody goji i mleko i zagotowuję. Gotuję maksymalnie 5 minut na małej mocy często mieszając.
  2. Chwilę przed zjedzeniem dodaję wiórki kokosowe.