Jogurt naturalny z kaki i wiórkami kokosowymi | lunchboxodkuchni.pl
Jogurt naturalny z owocem kaki i wiórkami kokosowymi
Turbo słodycz owocu kaki zrównoważona naturalnym jogurtem z delikatnym dodatkiem w postaci wiórków kokosowych.
Jogurt naturalny z kaki i wiórkami kokosowymi | lunchboxodkuchni.pl
Jogurt naturalny z owocem kaki i wiórkami kokosowymi
Turbo słodycz owocu kaki zrównoważona naturalnym jogurtem z delikatnym dodatkiem w postaci wiórków kokosowych.
Porcje Czas przygotowania
2 5min
Porcje Czas przygotowania
2 5min
Składniki
  • 360g jogurtu naturalnego180 g = 1 mały jogurt w kubeczku
  • 1 duży owoc kaki
  • 2łyżki wiórków kokosowych
Sposób przygotowania
  1. Owoc kaki myję, obieram i kroję w kawałki.
  2. Blenduję go z jednym jogurtem.
  3. Do drugiego jogurtu dodaję wiórki kokosowe.
  4. Wykładam do słoiczków na przemian: jogurt z kaki, jogurt z wiórkami i jogurt z kaki. Przystrajam odrobiną wiórków kokosowych.