Płatki ryżowe z gruszką, imbirem i miodem
Płatki ryżowe z gruszką i imbirem
Płatki ryżowe z gruszką, imbirem i miodem
Płatki ryżowe z gruszką i imbirem
Porcje Czas przygotowania
1porcja 5min
Czas gotowania
3min
Porcje Czas przygotowania
1porcja 5min
Czas gotowania
3min
Składniki
  • 4łyżki płatków ryżowych
  • 1łyżka soku z cytryny
  • 1łyżka miodu
  • 1łyżeczka startego świeżego imbiru
  • 1/2 gruszki
  • 1/2szklanki wody
Sposób przygotowania
  1. Gruszkę myję, obieram ze skórki i kroję na małe kawałki
  2. Wszystkie składniki mieszam w rondelku i zagotowuję
  3. Gotuję maksymalnie 5 minut od momentu zawrzenia na małym ogniu / prądzie