Smoothie z mango, mleka migdałowego i imbiru
Połączenie słodkiego mango i ostrego imbiru złagodzone mlekiem migdałowym. Pyyycha!
Smoothie z mango, mleka migdałowego i imbiru
Połączenie słodkiego mango i ostrego imbiru złagodzone mlekiem migdałowym. Pyyycha!
Porcje
Czas przygotowania
1
10
min
Porcje
Czas przygotowania
1
10
min
Składniki
0,5
mango
0,5 mango = ok. 140 g
5
g
świeżego imbiru
mleko migdałowe
tyle, żeby dopełnić objętość do 0,5 l na 1 porcję
Sposób przygotowania
Mango obieram i kroję w kostkę.
Imbir obieram i kroję w plastry.
Składniki blenduję razem.
Dodaję tyle mleka migdałowego, żeby razem z owocami dopełniło objętość 0,5 l i jeszcze raz blenduję.