Smoothie z mango, mleka migdałowego i imbiru | lunchboxodkuchni.pl
Smoothie z mango, mleka migdałowego i imbiru
Połączenie słodkiego mango i ostrego imbiru złagodzone mlekiem migdałowym. Pyyycha!
Smoothie z mango, mleka migdałowego i imbiru | lunchboxodkuchni.pl
Smoothie z mango, mleka migdałowego i imbiru
Połączenie słodkiego mango i ostrego imbiru złagodzone mlekiem migdałowym. Pyyycha!
Porcje Czas przygotowania
1 10min
Porcje Czas przygotowania
1 10min
Składniki
  • 0,5 mango0,5 mango = ok. 140 g
  • 5g świeżego imbiru
  • mleko migdałowetyle, żeby dopełnić objętość do 0,5 l na 1 porcję
Sposób przygotowania
  1. Mango obieram i kroję w kostkę.
  2. Imbir obieram i kroję w plastry.
  3. Składniki blenduję razem.
  4. Dodaję tyle mleka migdałowego, żeby razem z owocami dopełniło objętość 0,5 l i jeszcze raz blenduję.