Wafle ryżowe z karmelem, bananem i jeżynami | lunchboxodkuchni.pl
Wafle ryżowe z karmelem, bananem i jeżynami
Mocno słodki karmel, dobry na wszystko banan i kwaśna pełna zdrowia jeżyna. A wszystko to, na lekkim waflu ryżowym. Kto przeszedłby obojętnie obok takiego śniadania?
Wafle ryżowe z karmelem, bananem i jeżynami | lunchboxodkuchni.pl
Wafle ryżowe z karmelem, bananem i jeżynami
Mocno słodki karmel, dobry na wszystko banan i kwaśna pełna zdrowia jeżyna. A wszystko to, na lekkim waflu ryżowym. Kto przeszedłby obojętnie obok takiego śniadania?
Porcje Czas przygotowania
2 3min
Porcje Czas przygotowania
2 3min
Składniki
  • 4 wafle ryżowe z solą morską
  • 2 banany
  • 2garści jeżyn
  • karmeltyle, ile lubisz
Sposób przygotowania
  1. Smaruję wafle ryżowe karmelem.
  2. Jeżyny myję i osuszam.
  3. Banana obieram ze skórki i kroję w plastry.
  4. Na waflach posmarowanych karmelem układam owoce.