przepisy/ śniadanie

Kanapka z serkiem włoskim, rzodkiewką i szczypiorkiem

Prosta wiosenna kombinacja, tyle że zamiast typowego twarogu dodajemy serek typu włoskiego. Jego delikatny smak pozwoli zagrać pierwsze skrzypce wyrazistej rzodkiewce.

A jeśli chcecie zobaczyć pełny lunchbox zawierający ten przepis i więcej zdjęć, zapraszam tutaj Rabarbar i szparagi, czyli mamy wiosnę!

Kanapka z twarożkiem typu włoskiego z rzodkiewką i szczypiorkiem | lunchboxodkuchni.pl

Wydrukuj przepis
Kanapka z serkiem włoskim, rzodkiewką i szczypiorkiem
Typowe skojarzenie z wiosną - rzodkiewka i szczypiorek. Do tego lekki serek i świeży orkiszowy chleb.
Kanapka z twarożkiem typu włoskiego z rzodkiewką i szczypiorkiem | lunchboxodkuchni.pl
Czas przygotowania 10 min
Porcje
Składniki
  • 4 kromki chleba orkiszowego ze słonecznikiem
  • 1 serek typu włoskiego
  • 4 rzodkiewki
  • 1 pęczek szczypiorku
Czas przygotowania 10 min
Porcje
Składniki
  • 4 kromki chleba orkiszowego ze słonecznikiem
  • 1 serek typu włoskiego
  • 4 rzodkiewki
  • 1 pęczek szczypiorku
Kanapka z twarożkiem typu włoskiego z rzodkiewką i szczypiorkiem | lunchboxodkuchni.pl
Sposób przygotowania
  1. Składasz kanapki tak, jak lubisz!

Podobne wpisy

Brak komentarzy

Zostaw komentarz