przepisy/ śniadanie

Kanapka z chleba żytniego z serem brie, pomidorkami truskawkowymi i rukolą

Prosto, świeżo i kolorowo. Jestem fanką serów wszelakich, w tym pleśniowych. Dodatki są dość wyraźne w smaku, więc będzie do nich pasowało równie wyraźne żytnie pieczywo. Pełny LunchBox zawierający ten przepis znajdziesz tutaj Letnie wyprzedaże – spaghetti z cukinią i malinówkami

Wydrukuj przepis
Kanapka z chleba żytniego z serem brie, pomidorkami truskawkowymi i rukolą
Wyraźny w smaku ser brie, do tego równie wyraźna rukola, trochę słodyczy dodadzą pomidorki truskawkowe, a wszystko zamknięte w pysznym żytnim pieczywie.
Gotowa kanapka z serem brie, pomidorkami i rukolą | lunchboxodkuchni.pl
Porcje
Składniki
  • 2 kromki chleba żytniego
  • kilka plastrów sera brie
  • 2 pomidorki truskawkowe
  • garść rukoli
Porcje
Składniki
  • 2 kromki chleba żytniego
  • kilka plastrów sera brie
  • 2 pomidorki truskawkowe
  • garść rukoli
Gotowa kanapka z serem brie, pomidorkami i rukolą | lunchboxodkuchni.pl
Sposób przygotowania
  1. Złóż, jak lubisz!

Podobne wpisy