Nie chodzi o to, żeby robić sobie codziennie super angażujące rzeczy do jedzenia. Jestem jednak zdania, że nawet najprostszy posiłek warto podać jak piękny talerz (czy też słoik) w najlepszej restauracji w mieście!
A jeśli chcecie zobaczyć pełny lunchbox zawierający ten przepis i więcej zdjęć, zapraszam tutaj Kaczka w buraczkach i pasta z czerwonej fasoli, czyli prosto acz efektownie
Czas przygotowania | 7 min |
Porcje |
|
Składniki
- 2 małe serki homogenizowane naturalne
- 4 cynamonowe ciastka gotowe ze sklepu, najlepiej te wielkie serduszka 😉
- 2 śliwki
Składniki
|
|
Sposób przygotowania
- Ciastka kruszę.
- Śliwki myję, osuszam i kroję w półksiężyce, pozbywając się pestki.
- Wykładam do słoiczka kolejno: warstwę pokruszonych ciastek, serka, pokruszonych ciastek, serka. Na wierzchu układam śliwki.
Brak komentarzy