Tydzień jarmużowy trwa. Dlaczego by go więc nie zaprosić do drugiego śniadania. Samo zdrowie przecież!
A jeśli chcecie zobaczyć pełny lunchbox zawierający ten przepis i więcej zdjęć, zapraszam tutaj Festiwal jarmużowy trwa
Czas przygotowania | 5 min |
Porcje |
|
Składniki
- 1/2 świeżego ananasa 1/2 świeżego ananasa = ok. 300 g
- 1 banan
- 1 liść świeżego jarmużu
- woda tyle, żeby dopełnić objętość do 0,5 l na 1 porcję
Składniki
|
|
Sposób przygotowania
- Ananasa obieram ze skórki i kroję w kostkę.
- Banana obieram ze skórki i kroję w kostkę.
- Jarmuż opłukuję, osuszam i odcinam od łodygi rwąc na mniejsze kawałki.
- Owoce blenduję z jarmużem.
- Dodaję wody i jeszcze raz blenduję.
Brak komentarzy