Pamiętacie jeszcze taki zwykły biały ser, który kupowało się na wagę? Pani ekspedientka kroiła go razem z papierem wielkim nożem i wrzucała na tą szarą wagę… Eh to były czasy. Dziś zwykle kupujemy już ładnie poporcjowany i zapakowany twaróg, w wersji kolorystycznej zależnej od zawartości tłuszczu. Smak też już trochę inny niż kiedyś, ale cóż, wykorzystajmy to, co jest.
A jeśli chcecie zobaczyć pełny lunchbox zawierający ten przepis i więcej zdjęć, zapraszam tutaj Nie komplikuj, czyli prosto pomidorowo
Czas przygotowania | 5 min |
Porcje |
|
Składniki
- 2 bułki maślane
- 200 g twarogu tłustego
- 1/2 białej rzodkwi
- pęczek szczypiorku
Składniki
|
|
Sposób przygotowania
- Składasz bułę tak, jak lubisz!
Brak komentarzy